• Helpt notarissen ondernemen

Fris uw kennis op tijdens een van onze zomerspecials!

Wij geven dit jaar op 14 juni (Grand Kasteel Woerden in Woerden bij Utrecht) en 20 september (Landgoed Duin & Kruidberg in Velsen bij Amsterdam) een uitgebreide zomerspecial van 5 uur waarin wij de kennis van al onze seminars (financiële kennis voor de notaris / ondernemingsplan, overname en goodwill / waarde aandelen bij overdracht) volledig opgefrist combineren en daar uiteraard nog een nieuw onderwerp (financiële weerbaarheid) aan toe voegen. Deze seminars leveren u 5 PE punten op.

Deelname kost € 450 maar onze cliënten krijgen 50% korting, terwijl wij voor iedere deelnemer 50% zullen doneren aan de Epie Foundation, een organisatie nauw aan ons verbonden die zich inzet voor jeugd en jongeren met medewerkers van ons kantoor als bestuursleden.

Wij praten graag persoonlijk met u bij, en zien mede daarom u heel graag verschijnen op één van onze zomerspecials. Schrijft u zich in? Dat kan op www.notarisaccountants/seminars. Mocht corona roet in het eten gooien, dan worden de seminars uiteraard verzet en u betaalt alleen als u ook echt deel kunt nemen.