Van Antwerpen Accountancy ontzorgt

24 september 2019
Uw boekhouding via onze digitale module

Van Antwerpen Accountancy ontzorgt: uw documenten van vandaag morgen verwerkt en uw administratie continu helemaal bij!

 

En dat zonder dure boekhouder, aansturing etc.! Hoe wij dat doen? Hoog geautomatiseerd en met kennis van zaken als het gaat om de notariële administratie, de bewaring etc.

Zo introduceren wij een geheel nieuwe vorm van verwerking van uw inkomende facturen. U hoeft die niet meer te bewaren of op te slaan. Wat u vandaag voor ons klaarzet, staat morgen klaar in een bestand waaruit u direct kunt betalen. Eenvoudiger en in minder tijd kan het niet. Wij boeken uw facturen in de administratie - u kunt eenvoudig met een enkele muisklik de onderliggende factuur weer zien – en uw administratie is dus altijd bij. Geen stapeltjes nog te verwerken, nog te betalen of nog op te bergen meer. Niets van dat al. Want na verwerking staat de betaling voor u klaar ter autorisatie. Later zijn alle facturen en betaalgegevens etc. eenvoudig terug te vinden.

Dus: vandaag via de mail naar ons betekent dagelijks uw administratie bijgewerkt en gearchiveerd. Zonder enige verdere handeling van u.

Als u wilt kan het nog makkelijker. Zo kunt u bijvoorbeeld vaste facturen automatisch door het systeem laten goedkeuren (matchen met eerdere facturen) of aangeven dat bepaalde facturen eerst door een medewerker goedgekeurd moeten worden (bijvoorbeeld kadasternota’s) voordat ze verwerkt en betaalbaar gesteld mogen worden. Wij overleggen uiteraard graag hierover.

Om echt admininistratief up to date te zijn is nog meer nodig. Namelijk ook het verwerken van uw bankmutaties en declaraties en nota’s van afrekening. Als u werkt met één van de in het notariaat gangbare pakketten is dat laatste geen enkel probleem. Dagelijks verwerken wij de door u definitief gemaakte declaraties en afrekeningen.

Uw bankrekeningen koppelen we met uw toestemming aan uw boekhouding. Verwerking geschiedt ’s nachts en wordt overdag door ons nagezien.

Ofwel, met ons krijgt uw weer grip op uw administratie en is die dagelijks bijgewerkt, zonder dat u dat hoeft te managen, zonder dure boekhouder en zonder enig omkijken.

Te mooi om waar te zijn? Bijna wel, maar vergis u niet, achter dit alles draaien hoogwaardige automatiseringspakketten, die wij met elkaar hebben weten te verbinden. Bovendien werken wij al bijna twintig jaar voor notarissen en durven wij te stellen dat de notariële administratie voor ons geen geheimen meer kent.

Onze werkwijze is echt afgestemd op u, gebruiksvriendelijk, snel en door gebruik te maken van innovatieve technologieën zeer veilig en schaalbaar. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd.


De voordelen van onze alles-in-1 oplossing

 • Digitaal aanleveren
 • Online factuurherkenning
 • Factuur autorisatie
 • Online archief
 • Integratie met boekhoudpakketten
 • Alle bestandsformaten. Van Word, PDF tot UBL
 • Toegang tot e-facturatienetwerken
 • Support & Implementatie
 • Automatisch UBL-facturen ophalen
 • Huisstijl & Onboarding
 • Verbeterrapportage
 • Beveiliging en beschikbaarheid


Binnen 1 dag aangesloten
Binnen 1 dag bent u aangesloten op ons systeem. Kosteloos, veilig en snel. Zonder extra investering voor hard- of software.


Interesse gewekt?


Ziet u ook de mogelijkheden voor uw kantoor?

Bel ons en wij komen bij langs voor een demonstratie.

Zo ziet u zelf de te behalen voordelen en tijdwinst.Terug

Van Antwerpen Accountancy ontzorgt