• Helpt notarissen ondernemen

Vervolgcursus financiële kennis voor de notaris

Het grote succes van de basiscursus is de aanleiding voor deze verdiepingscursus. We gaan dieper in op de jaarrekening en behandelen alle belangrijke posten en waarderingsgrondslagen. We leggen uit dat quotes als “cijfers liegen niet” gerelativeerd moeten worden. Cijfers zijn nooit absoluut, maar worden bepaald op basis van grondslagen van waardering en resultaatbepaling. Binnen de wettelijke kaders kunnen die leiden tot heel verschillende financiële uitkomsten. We leggen u uit hoe dat werkt. De wettelijke kaders van Boek 2 Titel 9 komen uitvoerig aan de orde. Na afloop bent u goed in staat uw eigen jaarrekening en die van anderen te lezen en daar relevante vragen over te stellen. Ook omdat we in detail een balans en winst- en verliesrekening met alle bijbehorende posten gaan “lezen” en interpreteren.
Naast de jaarrekening bespreken we kort de rapportages die moeten worden ingeleverd bij het BFT.
We gaan ook dieper in op de vraag: wat zegt dit nu eigenlijk allemaal? Hiervoor bespreken we een conrete jaarrekening van een aansprekende onderneming. Tot slot nog wat “financieel–notariële “ actualiteiten die u van ons als branche accountant mag verwachten.

Programma

Ontvangst16.00 uur
Presentatie16.15 – 17.15 uur
Pauze17.15 – 17.45 uur
Presentatie17.45 -18.45 uur
Afronding18.45 – 19.00 uur


Data en locaties:
12 september 2022 Bar Beton Utrecht Centraal

Deelnemersprijs
€ 275 p.p. excl. btw. Dit bedrag is inclusief hapjes en drankjes. Daarnaast is dit bedrag inclusief één uur gratis advies per telefoon of bij ons op kantoor binnen één jaar. We werken in kleine groepjes. rond de zes deelnemers en gegarandeerd niet meer dan tien deelnemers per seminar.

Studiepunten
Aan dit seminar worden 2 KNB permanente educatiepunten toegekend.

Inschrijven / op de hoogte blijven
Wilt u zich inschrijven voor één van onze seminars of op de hoogte blijven van ons programma, klik dan hier.

Voor alle overige vragen, kunt u ons bereiken via 088-4540000 of mail@notarisaccountants.nl.