Accountancy.nu B.V. werkt behalve voor het notariaat ook voor een selecte groep ondernemingen en met name vrije beroepsbeoefenaren. Daarbij staan onze 6 geen-gedoe regels centraal.

De 6 geen-gedoe regels

1- Een vaste all-in abonnementsprijs per maand

Uw belastingaangiften, jaarrekening en uw administratie, allemaal voor een vast bedrag per maand. Geen extra kostenposten. Geen verrassingen. Bijzonder concurrerend tarief.

Eerste klantcontact? Samen bepalen wat wij voor u gaan doen. Wij bieden dit aan in de vorm van een abonnement met een vaste prijs per maand. U weet altijd waar u aan toe bent. Onze abonnementsprijzen beginnen al bij € 100 per maand.

2- Afspraak bij u of bij ons? Wij berekenen geen reiskosten en wij betalen graag uw parkeerkosten

Persoonlijk contact is ons veel waard. Daarvoor komen wij graag bij u op kantoor. Of nodigen wij u uit op ons kantoor. Maar waar we ook afspreken, wij berekenen geen reiskosten en betalen uw parkeerkosten.

 3- Extra korting bij jaarstukken in het najaar

Eerlijk is eerlijk, in het najaar hebben wij het gewoon wat minder druk. U kunt daarvan profiteren? Sluiten de jaarstukken in het najaar aan op uw cyclus, dan mag u rekenen op een aantrekkelijke extra korting op het vaste all-in maandtarief.

4- Sparring partner

Niks stoffige accountant, wij zijn sparring partner op directieniveau. Niet alleen over fiscaliteit of jaarstukken, maar over alles wat u als ondernemer bezig houdt. Van pure ondernemingsvraagstukken tot toekomststrategieën en opvolging binnen of buiten de familie.

5- Eén vast aanspreekpunt

Niets zo vervelend als steeds een ander aan wie u alles opnieuw moet uitleggen. Dat laten wij niet gebeuren. U krijgt één vast aanspreekpunt, die uw activiteiten van A tot Z kent.

6- Altijd binnen één werkdag antwoord op uw vraag

Snelheid is een van onze belangrijkste waarden, in combinatie met kwaliteit. Uw vraag wordt altijd binnen één werkdag beantwoord. Moeten we wat uitzoeken of natrekken? Dan krijgt u altijd alsnog binnen één werkdag antwoord op uw vraag.

Accountancy 5.0

Accountancy 5.0! U heeft niets aan een accountant die lang na afloop van het jaar eens komt praten over hoe het is gegaan. U wilt dagelijks concrete actuele cijfers. U wilt op ieder moment en bij iedere belangrijke beslissing kunnen overleggen met een deskundige op financieel gebied. U wilt snel en duidelijk een antwoord op u vragen en plannen, gebaseerd op steeds actuele cijfers.