• Helpt notarissen ondernemen

Van Antwerpen Accountancy

Van Antwerpen Accountancy werkt al twintig jaar uitsluitend voor notariskantoren. Daardoor kennen wij de problematieken en bijzondere aspecten van het notariaat in het algemeen, en notariskantoren in het bijzonder.

Van Antwerpen Accountancy

Adres:
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Postadres:
Postbus 43
2260 AA Leidschendam

Telefoonnummer:
088 – 454 00 00

Email address:
mail@accountancy.nu

Focus op notariaat

Deze focus op uw beroepsgroep koesteren wij: het levert ons in onze ogen een voorsprong op op andere accountantskantoren die een dergelijk specialisme niet bezitten. Ook onze medewerkers werken al jaren uitsluitend voor notariskantoren. U bent bij Van Antwerpen Accountancy dan ook niet afhankelijk van één of slechts enkele personen met specifieke kennis.

Raad van Advies

Wij streven ernaar om onze kennis van het notariaat niet alleen door de praktijk van alle dag – waarbij wij immers uitsluitend met en voor notarissen werken – te voeden. Om onze specifieke dienstverlening voor notarissen nog verder te optimaliseren heeft ons kantoor een Raad van Advies ingesteld waarmee wij periodiek overleggen over verdere optimalisering van onze dienstverlening voor notarissen. In de Raad van Advies hebben zitting:

  • Notaris, Zuidas Amsterdam
  • Notaris, tweemanskantoor Den Haag
  • Notaris, solitair gevestigd in een dorp in Zuid Holland
  • Notaris tweemanskantoor in de provincie Utrecht 
  • Notaris, solitair gevestigde niche speler
  • Notaris, solitair gevestigd in provincie buiten de Randstad.

Samenwerking

Als branche accountant vinden wij het belangrijk dat u bij ons alle voorkomende accountancy- en adviesdiensten kunt afnemen en gebruik kunt maken van onze specifieke expertise. Kwaliteit en vaktechnische regelgeving zijn echter ook vaktechnische pijlers onder ons kantoor. Daarom werken wij in gevallen waarin de regelgeving dat verplicht of wenselijk maakt of wanneer specifieke controlekennis nodig is, samen met het controleteam van Van Velzen Accountants. Daarmede kunnen wij u altijd alle diensten bieden en combineren we branchekennis notariaat en controlekennis accountancy optimaal.

Meer weten?

Wilt u weten wat Van Antwerpen Accountancy voor uw praktijk kan betekenen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende en vertrouwelijke kennismaking of stuur ons uw bericht.