• Helpt notarissen ondernemen

Dé accountant voor het notariaat

Van Antwerpen Accountancy helpt notarissen ondernemen

Van Antwerpen Accountancy is niet zonder reden gespecialiseerd in het notariaat. Wij geloven namelijk dat wij u alleen met specifieke branchekennis dienstverlening van hoge kwaliteit kunnen leveren. Zo kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen op het gebied van de standaard accountancy-werkzaamheden, maar bieden wij u ook op het notariaat afgestemde diensten aan, zoals rekentools voor het vaststellen van notariële tarieven en bemiddeling bij de aankoop van een notarispraktijk.

De voordelen van Van Antwerpen Accountancy voor het notariaat

Vanuit ons specialisme in het notariaat en onze werkwijze kunnen wij u heldere voordelen bieden, zoals:

  • efficiëncy in uitvoering – leidt tot aantrekkelijke tarieven
  • diepgaande kennis van, en inzicht in relevante regelgeving zoals de rapportages aan het BFT
  • specifiek op het notariaat afgestemde diensten die geen enkele andere accountant biedt
  • ook onze medewerkers werken al vele jaren voor het notariaat; u bent dus niet van één persoon afhankelijk
  • goed ingevoerd in het notariële netwerk en daardoor goed en vaak als één van de eersten geïnformeerd over ontwikkelingen.

Meer weten?

Wilt u weten wat Van Antwerpen Accountancy voor uw praktijk kan betekenen? Bel ons gerust voor een vrijblijvende en vertrouwelijke kennismaking of stuur ons uw bericht.

Van Antwerpen Accountancy

Adres:
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Telefoonnummer:
088 - 454 00 00

Email address:
mail@accountancy.nu

Bijdrage Van Antwerpen Accountancy aan managementletter NBA

In december 2019 heeft de Koninklijke Nederlands Beroepsorganisatie van Accountants haar publieke managementletter over het notariaat uitgebracht. Hans van Antwerpen is co-auteur van het concept van dit document geweest en lid van de expertgroep die advies en informatie heeft aangedragen voor deze managementletter. De managementletter is bedoeld voor een ieder in de maatschappij met belangstelling of belang voor of in het notariaat. Hoewel naar onze mening vooral ten aanzien van de mogelijkheden het toezicht te verbeteren en te vernieuwen onvoldoende door de NBA is "doorgezet" - de expergroep heeft daartoe naar onze mening belangrijke en verdergaande suggesties gedaan, met name ten aanzien van de invulling van het toezicht door het BFT - willen wij toch deze managementletter graag onder uw aandacht brengen.

Nieuwsbericht PML Notariaat

NBA Publieke managementletter Notariaat

Accountancy.nu B.V. werkt behalve voor het notariaat voor een selecte groep ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaren: klik hier