• Helpt notarissen ondernemen

Uniek! Ons nazomerevent 2021


Als gevolg van corona hebben wij veel van onze cliënten en relaties het afgelopen jaar te weinig gezien. Daarom organiseren wij dit jaar op 20 september (Landgoed Duin & Kruidberg in Velsen bij Amsterdam) een uitgebreid nazomerevent van 5 uur waarin wij de kennis van al onze seminars (financiële kennis voor de notaris / ondernemingsplan, overname en goodwill / waarde aandelen bij overdracht) volledig opgefrist en met nieuwe invalshoeken combineren en daar uiteraard nog een nieuw onderwerp (financiële weerbaarheid) aan toe voegen. Deze seminars leveren u 5 PE punten op.

Er zijn ruime pauzes en mooie locaties, wij willen dit nazomerevent ook gebruiken voor persoonlijk contact onderling. Deelname kost € 450 maar notarissen die cliënt bij ons zijn krijgen 50% korting, terwijl wij voor iedere deelnemer 50% zullen doneren aan de Epie Foundation, een organisatie nauw aan ons verbonden die zich inzet voor jeugd en jongeren met medewerkers van ons kantoor als bestuursleden. Zie www.epiefoundation.com voor meer informatie.

Wij praten graag persoonlijk weer eens met u bij, en zien mede daarom u heel graag verschijnen op ons nazomerevent.

Programma

14.00-14.15 uurOntvangst met koffie en thee
14.15 uurPresentatie financiële kennis voor de notaris, alles wat u weten moet als het gaat om financiële kennis om uw kantoor aan te sturen
16.00-16.15 uurPauze 
16.15 uurPresentatie waardering van ondernemingen bij aandelenoverdracht, goodwill bepalingen bij notariskantoren en het aan- en verkooptraject van een notariskantoor
18.00-18.15 uurPauze 
18.15 uurPresentatiefinanciële weerbaarheid, hoe ziet u of een onderneming financieel weerbaar is, wat zijn de criteria en hoe maakt u uw eigen kantoor financieel weerbaar voor de toekomst?
19.00 uur
Borrelverder praten tijdens de borrel met hapjes


Data en locaties:
20 september Landgoed Duin & Kruidberg te Velsen bij Amsterdam

Deelnemersprijs / bijdrage aan "onderweg naar een betere wereld" door Epie Foundation

Deelname kost € 450. Cliënten ontvangen hierop 50% korting. Per deelnemer doneren wij € 225 aan Epie Foundation, uiteraard is deelname inclusief koffie etc en een aangeklede borrel na afloop. Dat laatste omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden, om die reden is het aantal deelnemers ook gemaximeerd op 25.

Studiepunten
Aan dit seminar worden 5 KNB permanente educatiepunten toegekend.

Inschrijven / op de hoogte blijven
Wilt u zich inschrijven voor één van onze seminars of op de hoogte blijven van ons programma, klik dan hier.

Voor alle overige vragen, kunt u ons bereiken via 088-4540000 of mail@notarisaccountants.nl.